http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/ajornen-unes-obres-del-port-perque-hi-ha-nius-de-gavina-protegida/video/5605926/

Arriba una colònia de Gavina corsa al Port de Barcelona, gavina en perill d’extinció i per tant fortament protegida. Fins ara, aquesta gavina es concentrava majoritàriament al Delta de l’Ebre i poc a poc anem veient com la seva població es va estenent per litoral català.

Vols saber què és una gavina corsa?

La Gavina corsa (Laurus audouinii) és una gavina de 117-128 cm d’envergadura, similar al Gavià argentat, però lleugerament més petita, de bec vermell fosc, ulls foscos i potes grises. Aquesta gavina menja peixos que captura al vol mentre aquests estan a la superfície o capbussant-se des de l’aire. Rara vegada busca carronya i la podem veure volar al costat de barques pesqueres.

Categories: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…