Targeto_PEC_forum

Aquest curs 2016-2017, Miloca ha format part del Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Santa Perpètua de Mogoda. Després d’un any de feina, engeguem el 1r Fòrum Educatiu Local, on tots i totes les ciutadanes esteu convidades a participar-hi per dir la vostra!

El Fòrum tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol al Centre Cívic del Vapor a les 9.30h. Hi haurà servei d’acollida d’infants mentre duri el Fòrum.

Les inscripcions es tanquen el 29 de juny! No et quedis sense poder dir la teva!

Entre tots i totes construirem el model de ciutat educadora en que volem viure!

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…