WP_20160702_003

Miloca ha participat avui en el 1r Fòrum Educatiu Local de Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb altres entitats i persones a títol individual.

Després d’haver format part del Grup Impulsor d’aquest Projecte i després d’haver treballat durant tot l’any propostes per fer de la ciutat un municipi més educatiu, només podem dir que estem molt contentes i orgulloses de que avui la sala del Vapor s’hagi omplert de gom a gom ple de persones que comparteixen el mateix desig d’educar la ciutadania!

Ens encanta saber que hi ha tanta gent preocupada per l’educació! I és per això que volem obrir la boca i respirar ben fort tot aquest aire educatiu que sembla ser que està començant a despertar-se en el nostre municipi!

Esperem que això sigui el començament d’una etapa molt bonica!

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…