Sin título-2

En aquesta època de l’any hi ha molts falciots que cauen del niu. Són molt fàcils d’identificar: tal i com veieu a les fotografies són negres, tenen el cap molt gros i tenen una taca blanca sota el bec.

És molt important que si us trobeu aquest ocellet l’agafeu i el dugueu ràpid al Centre de Recuperació de Fauna més pròxim.

Els falciots estan protegits i és il•legal tenir-los a casa! A més, si no reben ajuda de seguida podrien morir-se!

En cas que no pugueu dur-lo, truqueu als Agents Rurals perquè el vinguin a buscar: 93 561 70 00. Mentre espereu que el vinguin a buscar podeu preparar un got d’aigua amb sucre i mullar-li el bec amb una gasa mullada amb aquesta aigua, cada dues hores. Però atenció!

Mai intentarem obrir-li la boca i ficar-li l’aigua dins perquè el podríem ofegar i sempre procurarem no mullar-li les plomes perquè podria agafar hipotèrmia.

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…