Falciot6147

Avui hem fet un alliberament massiu de falciots! Aquest matí hem pogut alliberar més d’una seixantena d’aquests preciosos ocells.

Al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, durant l’època d’estiu, ens arriben molts falciots caiguts del niu que alimentem amb cura fins que tenen edat de volar i poden ser alliberats i retornats a la natura. Avui ha sigut aquest gran dia en que tots aquests ocells s’han fet grans i que per tant ja tenen totes les condicions per poder emprendre el seu camí sols. Avui hem tingut l’oportunitat de veure com desplegaven les ales i emprenien el seu primer vol cap a la llibertat.

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…