bon estiu

L’equip de Miloca us desitja un bon estiu!

Nosaltres marxem de vacances, però recordeu que el Centre de Fauna de Torreferrussa resta obert tots els dies de l’any! Així que si trobeu algun animal salvatge ferit o orfe, feu-lo arribar el més aviat possible a Torreferrussa o truqueu al Cos dels Agents Rurals de Catalunya 93 561 70 00.

Només ens queda desitjar-vos un feliç estiu i que totes aquelles persones que feu vacances, desitgem que feu un turisme responsable amb el medi ambient, que no recolzeu turisme on s’exploten animals salvatges i que gaudiu de la naturalesa!

Ens veiem al setembre!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…