Una trentena de persones de totes les edats van participar divendres de l’alliberament de fauna que vam organitzar des de Miloca a Santiga. Finalment vam alliberar una femella de xoriguer i una femella d’eriçó.

Xoriguer (Falco tinnunculus)
Aquesta femella va ser trobada caiguda del niu quan era un pollet. Al CRFS de Torreferrussa l’han tingut uns 3 mesos on l’han alimentat i cuidat fins que s’ha fet gran i ha pogut ser retornar al medi.

Eriçó europeu (Erinaceus europaeus)
Aquesta femella d’eriçó adulta va ser trobada al voral d’un camí urbà una mica deshidratada i desnodrida. Ha estat 3 setmanes al CRFS fins que s’ha recuperat del tot i ha pogut ser retornada al medi.

Moltes gràcies a les persones participants!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…