IMG-20161021-WA0002

Avui, una de les tortugues més petitones del centre ha visitat la classe de P4 d’una escola de Terrassa. Una vegada que hem descobert entre tots i totes quines característiques tenen les tortugues mediterrànies, on viuen i què mengen, hem pogut veure i tocar aquesta petita preciositat. Volíem compartir la valoració que ha fet la Carla de 4 anys, quan amb els ulls brillants i amb un somriure rodejat de piguetes ens ha cridat: “Avui és el millor dia de la meva vida!”

És quan rebem aquests petits regals que ens fan els infants, quan ens n’adonem que la feina que fem ens encanta! Petits regals que ens fan adonar de la importància que té treballar des de petits l’educació ambiental de manera sensorial i emocional, per tal que l’aprenentatge sigui més significatiu i per tal de despertar la biofília tant necessària per anar construint un món més sostenible i respectuós amb la natura.

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…