Imprimir

Aquest dissabte Miloca posa una paradeta a la Fira de Nadal de Santa Perpètua de Mogoda. Estarem a la plaça de la vila de 10.00h a 19.00h, vine’ns a veure i pregunta pels nostres projectes.

I si vols col·laborar econòmicament, fes-nos un donatiu de 8€ i et regalem un calendari amb les 12 millors fotografies del concurs de foto natura de Miloca!

Vine i busca’ns!

Fins dissabte!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…