logo nidum

Per a aquelles persones que vulguin anar seguint com va el Projecte Nidum de les escoles de Santa Perpètua:

El Projecte Nidum és un projecte anual que es treballa amb nens i nenes de Santa Perpètua, juntament amb el professorat de les escoles i amb el suport educatiu de Miloca. Aquest projecte està enfocat a treballar les assignatures i àrees curriculars de l’escola a través d’una temàtica que contextualitza l’aprenentatge, en aquest cas, és el Projecte Nidum, el qual està relacionat amb el món dels ocells. Si voleu saber més informació del projecte podeu mirar el següent enllaç:

http://miloca.org/?page_id=807

Amb els nens i nenes de l’escola Els Aigüerols, l’escola Santiga i l’escola La Florida, hem construït unes caixes niu que hem penjat per diferents llocs de Santa Perpètua, i també hem fet menjadores que hem penjat al pati de l’escola per a que els ocells tinguin menjar durant l’hivern. Amb aquestes menjadores esperem que els ocells s’acostin al pati i els puguem veure de mes a prop! Tot descobrint quines espècies tenim al nostre voltant per descobrir que hi ha molta més fauna de la que ens imaginàvem al nostre voltant.

Les caixes niu que hem construït, les hem penjat als arbres durant la tardor per a que els ocells s’acostumin a la seva presència, les explorin i vegin que és un bon lloc per a fer-hi un niu. Així aconseguirem que a la primavera, que és quan els ocells necessiten fer un niu per posar-hi els ous, ocupin les caixes i puguem veure els nius, els ous i els pollets.

Us deixem algunes fotografies:

 

 

 

 

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…