DSCN7458 - còpia

Al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa ja han arribat els primers pollets! Ja comença la temporada de primavera i obrim la nurseria per a tots aquells pollets i cadells orfes que necessiten aliment i cures fins a poder-se retornar a la naturalesa ben sans i espavilats. Aquests dos pollets són merles que venen de Barcelona.

Què és una merla?

Les merles són uns bonics ocells que és comú veure’ls en jardins i parcs durant tot l’any. Són una mica més petites que els coloms i són d’aspecte molt més esvelt i àgil. Medeixen entre 24 i 29 cm de llarg i de 34 a 38 cm d’envergadura. Són molt fàcils d’identificar, sobretot els mascles, ja que són completament negres exceptuant una anella al voltant de l’ull i un bec de color groc llampant. Les femelles tenen el plomatge més bru i marronós, amb piguells de color negre per la part inferior. Els dos exemplars de la fotografia són pollets i per tant són bruns igual que les femelles; aquest plomatge marronós dels pollets el tindran fins a l’agost que és quan faran la primera muda de plomes i en el cas dels mascles ja els creixeran les plomes negres i es descolorirà el seu bec i anella ocular fins a quedar de color groc llampant.

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…