DSC02688 - còpia

Benvinguda primavera! T’hem esperat tot l’estiu, tota la tardor i tot l’hivern! 🙂

Foto: Ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides). Aquestes floretes blanques les podem trobar acolorint els marges dels camins i fan una olor de mel boníssima! Aquesta herba floreix tot l’any, i per tant la solem veure en abundància durant la tardor i l’hivern, que és quan les altres no floreixen i per tant quan no té competència. La seva floració durant l’hivern és molt important per als primers insectes de l’any, com les abelles melíferes, que sovint prefereixen les flors de la ravenissa a les flors dels ametllers. Per cert, amb les flors i brots tendres es pot fer una mostassa sorprenentment picant!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…