La setmana passada es va fer el primer taller sobre l’ADN que ha elaborat Miloca per la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa. El taller s’inicia amb un petit repàs d’alguns aspectes teòrics de l’ADN i continua amb un parell d’activitats didàctiques amb l’ADN com a protagonista.

[mudslide:picasa,0,miloca@miloca.org,5806998017736745841,1,288,center]

[mudslide:picasa,0,miloca@miloca.org,5806998017736745841]

 

Categories: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…