Des de Miloca estem molt contentes de com va anar el taller de “Sensacions de natura” amb nadons de 0 a 2 anys! Una quarantena de persones van participar-hi, però gràcies a l’espai de la sala gran del Vapor, els infants es van poder bellugar amb llibertat i tranquil·litat.

Els nadons van gaudir de descobrir textures, olors, colors, formes, sons i tota una pila d’elements naturals vius i reals amb les seves famílies.

Aquí va un petit resum, en fotografies, de com va anar el taller. Esperem que us agradin!

 

Categories: Blogprova

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…