taller sensacions

Repetim el “Sensacions de natura”!

Si et vas quedar sense poder venir el mes passat, tens l’oportunitat de poder venir aquest divendres 26 de maig a les 17.30 al CC El Vapor de Santa Perpètua de Mogoda!

Aquest taller està destinat a aquelles famílies amb nadons de 0 a 3 anys que vulguin gaudir del plaer de descobrir plegats els sons, els colors, les olors i les textures de la naturalesa a través de l’experimentació dels materials naturals que us proporciona Miloca repartits en diversos racons d’aprenentatge.

L’entrada costa 10€ per família i com a màxim podran participar dos adults per família, per tal de que els nadons puguin gaudir plenament de l’experiència.

Places limitades, reserva la teva plaça abans del dia 24 de maig,  enviant-nos un correu a miloca@miloca.org

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…