_9309467 - còpia (2)

Miloca us desitja un molt bon dia del medi ambient!

Tot i que ens encanta aquest dia, perquè ens recorda que el medi és fràgil i que cal actuar-hi amb respecte i sentit crític, per a nosaltres cada dia és el dia del medi ambient. Per això dediquem la nostra tasca a fer pedagogia sobre quines relacions hi ha a la natura, com afecten les accions humanes a aquest equilibri i com desenvolupar el sentit crític per a tenir bones pràctiques sostenibles que permetin la sinergia entre l’ésser humà i la naturalesa.

Foto: femella de xoriguer comú (Falco tinnunculus) a punt de ser alliberada.

Gaudiu del que la natura ens regala cada dia! Si tanqueu els ulls sentireu quanta natura ens envolta!

Bon dia del medi ambient!

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…