Arribat el juny, finalitzem el Projecte Nidum que ha durat el curs sencer!

Aquesta primavera, hem visitat les caixes niu que vam construir i vam penjar a la tardor i hem pogut veure com s’anaven construint els diferents nius. Hem pogut veure caixes sense niu, nius abandonats a mig construir i nius completament acabats. Tot plegat ens ha ajudat a entendre que la naturalesa és imprevisible i que no podem controlar-la al nostre gust, els ocells escullen els llocs per niar prenent les seves pròpies decisions segons les seves necessitats.

Hem pogut seguir de ben a prop els nius acabats de dins les nostres caixes niu, i fins i tot hi hem arribat a veure ous i pollets! Aquests pollets els hem anellat per a que els ornitòlegs puguin fer estudis i els ajudi a saber més coses del món dels ocells.

Tot plegat una experiència enriquidora que ens ha ajudat a saber moltíssimes coses del món dels ocells i ens ha ajudat a tenir l’experiència de participar en un estudi de ciència ciutadana d’abast mundial!

Tot seguit compartim algunes fotografies de la descoberta dels nius i anellament dels pollets amb l’escola Santiga de Santa Perpètua de Mogoda!

Categories: Blogprova

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…