st joan

Aquest cap de setmana vigileu amb el medi ambient!

L’onada de calor ha assecat molt les plantes, i això fa que siguin més inflamables del que és habitual per l’època de l’any. Aquí van uns quants consells per a passar-ho bé respectant el medi ambient:

– No llanceu petards prop de zones boscoses, arbustives ni camps
– No llanceu petards prop d’objectes inflamables, ni en espais interiors
– Vigileu amb els aparells elèctrics i telefònics
– Si llanceu petards o feu fogueres a terra, abans netegeu-lo de bardisses, fulles seques, pinassa i material sec i deshidratat
– Per a les fogueres no utilitzeu papers ni robes, el vent els podria enlairar i transportar-los, utilitzeu fusta que faci brasa
– No utilitzeu gasolina, alcohol ni esprais per avivar les fogueres, són materials altament inflamables

No oblideu mai que el sentit comú és la millor manera d’actuar durant la revetlla!

Que passeu un bon Sant Joan!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…