El passat 25 d’octubre vam anar a visitar els nens i nens de la classe dels mússols i de les òlibes de l’escola Mercè Rodoreda de Barcelona. L’activitat va consistir en explicar el conte Òlibes dins de casa i tot seguit ensenyar un exemplar  d’òliba irrecuperable del centre de fauna de Torreferrussa. Val a dir que alumnes i mestres van quedar encantats de poder veure aquest rapinyaire tan bonic i d’apendre coses d’aquest animal. Un dels aspectes que més va encuriosir als nens i nenes va ser les egagròpiles, que són les regurgitacions que fan molts rapinyaires amb les parts poc digeribles de les seves preses (pèl, plomes, ossos…).

Categories: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…