mini cartell

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org.

Aquest taller del 28 de juliol, és l’últim del I Cicle de Tallers d’Estiu de Miloca. El taller consta d’un alliberament d’animals nocturns que podreu presenciar i veure d’aprop. Aquest taller, que recomanem molt, teníem moltes ganes de fer-lo ja que no es fan alliberaments nocturns gaire sovint i a més com que és fauna que surt de nit i és fosc no tenim l’oportunitat de veure’ls normalment. És per això que aquest alliberament és una oportunitat única per a aprendre curiositats sobre aquests animals i sobretot veure’ls en directe!

No te’l perdis! Reserva la teva plaça!

 

Categories: Blog

Entrades relacionades

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…

Blog

Cicle de tallers d’estiu

Encara no t’has apuntat a cap taller del cicle d’estiu de Miloca? Mira el programa i apunta’t als que vulguis! Places limitades: per a reservar plaça has d’enviar un mail a miloca@miloca.org Bon estiu!