Miloca participa en el radioseguiment de 5 mussols a Montserrat. Els mussols provenen del centre de recuperació de fauna de Torreferrussa, on van arribar de polls. En seguiments anteriors de mussols s’havia detectat una supervivència molt baixa dels individus provinents del centre i  alliberats a la natura degut a la manca d’aprentatge. La novetat d’aquest seguiment és que els mussols alliberats el passat dilluns han estat ensenyats mitjançant diferents tècniques per tal de que aprenguin a identificar perills i desenvolupin comportaments que els hi permetin augmentar la taxa de supervivència en alliberar-los al medi natural. Els mussols, que porten emissors, s’han alliberat en caixes niu i se’n farà un radioseguiment per tal d’estudiar-ne la supervivència i comprovar si l’aprenentatge fa que s’alliberin amb més probabilitats de sobreviure.

Alliberament de mussols en caixa niu

 

Categories: BlogSeguiments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…