logo nidumEl divendres passat (26 d’abril) vam fer la primera revisió de les caixes niu del Projecte Nidum a Monistrol de Calders. Va ser fantàstic perquè a la primera caixa que vam mirar ja hi ha havia polls!! Vam seguir despenjant les caixes i en vam trobar 4 amb ous i 2 amb nius en construcció, tot un èxit! Esperem que aquestes pluges no dificultin la feina dels pares ocells i que tots aquests intents de cria surtin endavant!

 

Caixa niu amb 8 ous

Caixa niu amb 8 ous

Despenjant una de les caixes

Despenjant una de les caixes

 

 

Caixa niu amb polls

Caixa niu amb polls

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…