logo nidumAvui hem tornat a mirar les caixes de l’escola Esqueix de Monistrol de Calders. Estavem tots preocupats perquè amb aquests dies de pluja segur que no ha sigut fàcil covar els ous i buscar menjar per als pollets… Però en mirar les caixes hem vist que els pollets que vam trobar la setmana passada estaven més grans i comencen a tenir plomes i que 3 de les caixes que tenien ous ara tenen pollets! Visca!

Observant pollets a Monistrol

Observant pollets a Monistrol

pollets monistrol

Pollets en una caixa niu de Monistrol

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…