logo nidumDivendres passat vaig anar  sola a revisar les caixes que han penjat  els mitjans petits de l’escola de Rellinars. Vaig revisar les caixes del bosc (n’havíem penjat 8) i no vaig trobar cap niu…  Avui tocava fer la revisió amb els nens i jo patia perquè savia que per als nens i nenes seria una desil·lusió no trobar cap niu…  Per sort, en mirar les 2 caixes que tenim penjades a dins dels terrenys de l’escola hem trobat un niu amb un ou de mallerenga!! Visca!!! Com que pensava que no trobaríem cap ou havia portat 2 tortugues de terra de Torreferrussa (per compensar una mica…), així que aquesta tarda ha sigut complerta: primer la sorpresa de trobar un niu i després una activitat sobre amfibis i rèptils que ha acabat amb l’observació de les tortugues. Crec que els nens i nenes de Rellinars han quedat molt contents!

fotos eli 034

A punt d’obrir la caixa niu

fotos eli 037

El primer ou de Nidum a Rellinars!

fotos eli 048

Explicant coses sobre els amfibis i rèptils

fotos eli 078

Observant les tortugues

 

Escrit per Elisenda Navarro (Coordinadora de Miloca).

 

 

 

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…