logo nidumAvui hem anellat els pollets de les caixes niu de Monistrol. De les 4 caixes que teníen pollets, només n’hem pogut anellar  de 3  ja que en una de les caixes els polls ja havíen saltat del niu en l’última revisió  de les caixes (per cert, els pollets que van saltar eren de mallarenga emplomallada! ). Una de les caixes amb pollets estava al parc del Serrat, territori dels més petits de l’escola i les altres 2 al bosc. Per anellar ha vingut l’Arnau, un anellador expert que ha explicat als nens i nenes en que consisteix l’anellament científic d’ocells.  En total hem anellat 18 pollets, tots de mallerenga carbonera. Aquí teniu unes quantes fotos.

CIMG8186

Els petits observant un pollet de mallerenga

CIMG8173

Els petits de Monistrol durant la sessió d’anellament al parc del Serrat

CIMG8216

Els mitjans i grans de Monistrol durant l’anellament

CIMG8228

Observant les plomes dels pollets

CIMG8212

L’Arnau anellant

CIMG8166

Els pollets a la caixa niu abans de ser anellats

 

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…