logo nidumAvui després de l’anellament de pollets a Monistrol de Calders he anat a fer un cop d’ull a les caixes que Miloca va posar aprop de  l’escola de Mura, per veure si ja hi havia pollets. Sembla que a Mura tot va més tard que a Monistrol, segurament perquè hi fa més fred. He trobat caixes encara amb ous però també alguna amb pollets menudíssims!

 

CIMG8248 CIMG8250 CIMG8253 CIMG8254

Escrit per Elisenda Navarro (coordinadora de Miloca)

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…