logo nidumDivendres vam anellar pollets de les caixes niu de l’escola de Mura. Hi havíen 4 caixes amb pollets que pensavem que es podríen anellar però finalment només vam poder anellar els pollets de 2 de les caixes ja que els altre eren massa petits. És possible que amb les pluges de les anteriors setmanes hagi estat difícil aconseguir menjar i per a això els pollets no han crescut tant ràpid com esperàvem… Els pollets que vam anellar eren tots de mallerenga blava i teníen gairebé dos setmanes d’edat. Per anellar va venir l’Arnau, que va explicar als nens i nenes en que consisteix l’anellament científic d’ocells. Val a dir que  els nens i nenes es van interessar molt i van fer moltes preguntes. Va ser molt interessant!!

CIMG8313CIMG8285CIMG8357CIMG8346CIMG8289CIMG8282

CIMG8258

 

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…