logo nidumAhir vam fer la revisió de les caixes niu de l’escola de Rellinars. Malauradament només vam trobar una caixa ocupada amb 8 ous, que curiosament és la que està més aprop de l’escola. Tot i el poc èxit pel que fa a l’ocupació de les caixes, els nens i nenes de la classe dels mitjans petits de Rellinars van  poder gaudir d’estar aprop de la natura tot observant  insectes, rastres de mamífers, i altres petites sorpreses del bosc…

revisio rellinars

Els mitjans petits de l’escola de Rellinars durant la revisió de les caixes niu

revisió rellinars 2

Els vuit ous de l’única caixa ocupada

revisió rellinars 3

Els mitjans petits de l’escola de Rellinars al bosc on tenim penjades les caixes niu

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…