logo nidumAhir vam anellar els pollets de l’única caixa ocupada de l’escola de Rellinars. Com sempre, per anellar va venir l’Arnau. Primer vam fer una explicació sobre l’anellament a l’aula, on els nens i nenes van fer moltes preguntes. Tot seguit vam anar a anellar els pollets de mallerenga carbonera de la caixa del pati de l’escola. Dels 8 ous que hi havia, només havien nascut 4 pollets, que estaven molt espavilats. Aquí teniu unes fotos de la jornada!

 

Explicació sobre l'anellament

Explicació sobre l’anellament

 

Anellant els pollets

Anellant els pollets

Observant els pollets

Observant els pollets

Els pollets ja anellats a la caixa niu

Els pollets ja anellats a la caixa niu

 

Categories: BlogProjecte Nidum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…