L’última setmana de curs vam anar a fer un alliberament a l’escola les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues. L’alliberament es va fer com a culminació de l’apadrinament del Camí del Pont que han dut a terme a l’escola durant tot el curs. Els nens i nenes han fet diverses actuacions en aquesta zona propera a l’escola, com la decoració de les estaques que rodegen el camí, la instal·lació de rètols indicadors de la vegetació o la col·locació de caixes nius per ocells. Durant la jornada es va fer una petita explicació sobre els centre de recuperació de fauna i es va alliberar un exemplar mascle de xoriguer, que va volar sense problemes davant l’admiració dels nens i nenes de l’escola. Esperem que els nens i nenes puguin tornar a veure el xoriguer al Camí del Pont!

Juny'13 312Juny'13 317Juny'13 321

Categories: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…