Cal saber que els animals salvatges són tots aquells que no tenen propietari i que els trobem a la natura, ja siguin des d’un pardal a un cèrvol. Donat que aquests animals no els podem dur als veterinaris convencionals perquè no en som propietàris, la Generalitat de Catalunya té quatre hospitals veterinaris per la fauna salvatge, un hospital per a cada província. Però, sabem com hem d’actuar davant d’un animal salvatge ferit i en quines condicions el podem dur a l’hospital de fauna salvatge més proper? Aquí et donem alguns consells bàsics i senzills per actuar amb rapidesa i efectivitat per tal que l’animal tingui més probabilitats de supervivència.

 consells animal ferit

Categories: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

Blog

Últim taller del cicle d’estiu!

Vols viure d’aprop com alliberem animals nocturns que vénen del CRFS de Torreferrussa? Doncs vine a l’alliberament nocturn del divendres 28 de juliol! Places reservades, reserva la teva enviant un mail a miloca@miloca.org. Aquest taller Llegiu més…

Blog

Anellament científic d’ocells

Fotografia: Participants del taller d’anallement del Cicle d’Activitats d’Estiu 2017 El taller d’anellament, el segon taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca, es va realitzar amb 30 persones, superant expectatives i exhaurint places! Gràcies a Llegiu més…

Blog

Escoltes nocturnes d’estiu

Fotografia: Larva de libèl·lula durant les Escoltes d’Estiu 2017 El primer taller del Cicle d’Activitats d’Estiu de Miloca es va realitzar amb 16 persones i va ser tot un èxit! Aquesta passada nit del divendres Llegiu més…